Vanlig dag i snapchat-bilder!

Jeg er egentlig ikke en særlig aktiv snapchat-bruker, og det kan gå noen dager mellom hver gang jeg stikker innom. Men i går fikk jeg plutselig for meg å ta igjen for det tapte! Jeg vet egentlig ikke helt hvorfor tanken slo meg, men slik ble det i alle fall til. Det ble om ikke annet en god motivasjonsfaktor og pådriver gjennom hele dagen! Så tenkte jeg å dele bildene og gårsdagens dokumentasjon med dere: velkommen til en dag med Bella!

Tanken på en dagsdokumentasjon kom under frokosten! Kanskje noen av vennene mine ville finne det interessant å se hvordan jeg tilbringer en dag her i Oslo? Gustav svarte meg på snapchat og sa at han gledet seg til å følge meg gjennom dagen, og Annis valgte til og med å gjøre det samme selv! Det var utrolig hyggelig, for det gledet meg å se hvordan en vanlig dag for henne også var!

Når matlysten ikke er på topp, er avocado med diverse krydder ofte et godt alternativ!

I tillegg til å lese artikkelen, skriver jeg også notater til
den i IMRaD-stil. Greit å ha med seg på eksamen!


Når jeg kan lese på norsk har jeg funnet mer motivasjon i å sitte på lesesalen enn hjemme. Syns det er enklere å lese engelsk tekst høyt for meg selv, og da er det mest gunstig å sitte hjemme, hehe.

Dette var skikkelig nedtur! Hadde holdt på med skolearbeid i flere
timer og tenkte derfor å unne meg en smakebit i kantinen....men neida!

Hehe, ingenting er så dumt at det ikke er godt nok for noe.

Klinisk sykepleie-bøkene er en tunge bøker å lese. Mye liten skrift og mange
faglige begreper....det tar meg flere dager å komme igjennom ett kapittel.

Skolearbeid i 6-7 timer - og det selvstudium! Da skal ikke slitne Bella klage.




Jeg fikk tre henvendelser - to var faktisk riktige, jeg ble imponert (fra Charlotte og Analin)! Det tredje forslaget var riktignok "Saw 5" (fra André), så det var nok ikke helt seriøst, hehe. Filmen heter "Ella Enchanted", og den ga meg gode nostalgiske følelser fra barndommen!

Etter nesten kun å ha vært på hybelen, lesesalen, ELIXIA eller hos André de siste dagene, skulle det jammen meg bli godt å komme meg litt vekk og ut i "byen"!



Helt utrolig! Egentlig var planen å dra på lovsangskvelden alene siden jeg hadde ingen å gå sammen med. Plutselig, i løpet av studiedagen min, kontakter søte Ragnhild meg! Hun hadde sett på facebook at jeg hadde satt meg på "maybe" på lovsangseventen, og spurte om jeg skulle være med! Hun hadde heller ingen andre å gå med (jenta hun egentlig skulle ha gått med hadde blitt syk), så da ble vi enige om å gå sammen! Det var helt utrolig kjekt - vi bor jo i samme etasje i studentblokken til og med! Takk, Gud, for at du ser til meg.

På vei hjem foreslo Ragnhild at vi skulle kjøpe noe godteri siden vi likevel måtte vente i over 10 minutter på banen (luksusproblem med Oslos kollektivtrafikk, hehe). Forslaget overrasket meg - og bare dét overrasket meg! Jeg har vært lite godterisugen i det siste (les: siste ukene), så det å kjøpe godteri bare for å kjøpe godteri, føltes som om det var veldig lenge siden jeg hadde gjort. Men jeg tenkte jeg skulle slå til likevel. Så fikk jeg noe å kose meg med til avslutningen av filmen som ventet hjemme også, hehe!

Kom plutselig på at jeg ikke spiste opp alt godteriet til filmen i går - noe som vil si at jeg faktisk har mer igjen i skuffen ved siden av meg!! Jeg får spise det.....siden.

Etter en fin dag kunne jeg legge meg tilfreds med hva jeg fikk utrettet i løpet av dagen. Kanskje ved å dokumentere dagen slik jeg gjorde vil hjelpe meg til å gjøre alt jeg har planlagt? Kanskje jeg burde gjøre dette oftere?

Det var overraskende mange som hadde fulgt meg igjennom dagen - altså sett at jeg verken har mange kontakter på snapchat eller at jeg ikke vanligvis er så aktiv! Det var jo veldig hyggelig.

Dagen i dag blir nok ikke like effektiv, men jeg burde få til å trene og gjøre litt skolearbeid før jeg stikker til André. Foreldrene hans kommer til Oslo denne pinsehelgen, så jeg får møte dem også igjen i dag! Det blir hyggelig å se dem igjen. Det jeg likevel finner mest spennende, er at ANDRÉS FORELDRE OG MINE FORELDRE SKAL MØTES FOR FØRSTE GANG I MORGEN!!!! Guriland, så moro det blir! Jeg gleder meg!

- Bella.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Sound The Bugle

Tid for Oslo-rebus!

MUNTLIG EKSAMEN!

Filmstjerne for én dag!