Anabels åpenbaring #6

I det siste har jeg funnet meg selv bli irritert over situasjoner og andre ting som skjer i livet mitt. Etter hvert forstod jeg muligens hvor denne irritasjonen kom fra. Jeg har vært i underskudd på søvn i det siste, og det i tillegg til at jeg har mistet rutinene på dagene. Jeg suser rundt uten mål og mening (virker det som for meg), for sliten til å orke noe grunnet mangelen på søvn. Nå er jeg nødt til å komme ut av denne ubalansen! Jeg må finne tilbake igjen til den jeg ønsker å være! For å oppnå dette har jeg satt noen mål til meg selv:

1. Jeg skal legge meg tidligere og stå opp til faste tider.
2. Jeg skal spise mer regelmessig. Tidligere middager og kveldsmat på kvelden.
3. Gå en tur i løpet av dagen. Være ute i minst en time hver dag.
4. Kutte ned på databruken (så lenge det ikke er skolearbeid). Sosiale medier må ikke få så mye oppmerksomhet!
5. Planlegge fritiden, og ikke sløse bort dødtiden!
6. Skrive treningsopplegg og begynne å føre logg for treningsøktene. Det gir treningsøktene mer effektivitet.
7. Sett av korte, men intense timer til skolearbeid istedenfor lange og uutholdelige. Heller korte og flere bolker i løpet av en dag, fremfor seige perioder uten motivasjon.

Så var det å få has på den sjokkerende irritasjonen min. Jeg merker at jeg ikke liker meg selv når jeg tenker slik. Selv om flere av irritasjonsmomentene ligger utenfor min rekkevidde, er det likevel opp til meg hvordan jeg velger å reagere på dem. Jeg skal begynne å se livet i et mer positivt syn. Når man stopper opp og tar seg tid til å se rundt seg, kan man virkelig se mye man kan være takknemlig og glad for! Ta meg som et eksempel: hva er det jeg er takknemlig og glad for i skrivende stund?

- Solen skinner på en blå himmel!
- Jeg skal hjem til mine kjære foreldre sammen med André denne helgen!
- Jeg har korridorvenner som det er like hyggelig hver gang å slå av en prat sammen med.
- Jeg har mitt eget lille tilholdssted her i Oslo, med et rom som jeg har innredet og som bare er mitt.
- Da slenger jeg like godt med at jeg faktisk bor i storbyen Oslo og kan gå ut for en trasketur i byen når enn jeg vil! I tillegg har jeg også mange gode venner og slektninger her i byen!
- Jeg har en skjønn tvillingsøster i Frankrike som jeg alltid kan kontakte (på facebook eller skype) hvis jeg trenger noen å prate med eller bare har lyst på selskap.
- Jeg har en flott kjæreste som vil meg vel og som jeg trives godt sammen med.

Når man tenker etter, er livet absolutt ikke så verst. Livets perspektiv blir nemlig det du velger å fokusere på. Det er meget mulig jeg har brakt dette temaet opp i et tidligere innlegg, men jeg merker hvor fort det er å glemme. For meg er det viktig å friske opp minnet om det jeg egentlig allerede vet, slik at jeg aldri glemmer de verdiene jeg ønsker å stå for.

- Bella.

Kommentarer

  1. Det er helt menneskelig å være irritert til tider. Du er like god uansett! :)

    SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg fra denne bloggen

Sound The Bugle

Tid for Oslo-rebus!

MUNTLIG EKSAMEN!

Filmstjerne for én dag!