Hvem likner jeg på?

Dagens spørsmål: hvem likner jeg på??

Øyeblikksbilde.

Jeg fikk i alle fall assosiasjoner til en viss karakter da jeg så meg selv i speilet i dag morges. Karakteren - eller egentlig hele filmen - har satt et dypt spor i hjertet mitt, så jeg følte meg nesten beæret over likheten jeg fant i meg selv, haha!

Karakteren synger en meget kjent sang, og jeg har faktisk opptrådt med denne sangen på en av konsertene på folkehøyskolen. Det var nok en av mine beste opptredener som solist alene, og jeg husker jeg fikk en tilbakemelding som lød: "jeg var så misunnelig på deg for at du gjorde det så bra!". Videre dør dessverre karakteren i filmen, men hun kjenner ingen smerte. Litt regnfall kan da vel ikke gjør henne noe vondt? Forresten så dør omtrent de fleste - ingen er særlig lykkelige i denne filmen. Vel, vel. Hvis du ennå ikke har skjønt hvem jeg syns jeg likner på, har jeg lagt ved et bilde av karakteren fra konsertversjonen:


Hvilken sang, hvilken karakter og hvilken film tenker jeg på?

Ellers har dagen gått med til gruppearbeid og forberedelser til morgendagens fremlegg av mini-bachelor-oppgaven vår. Nå øver jeg på en veldig komplisert sang vi skal ha på repertoaret vårt til vårkonserten 30. mai. Den blir skikkelig bra! - men det kreves mye øving, punktlighet og perfeksjonisme. Vi skal øve videre på den i kveld på korøvelsen, men det er jo selvfølgelig alltid greit å komme litt forberedt.

- Bella.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Sound The Bugle

Tid for Oslo-rebus!

MUNTLIG EKSAMEN!

Filmstjerne for én dag!