Oppsummering januar 2015.

Månedens høydepunkt: André. Han hjelper meg gjennom dagene.

Månedens ord: andakt på korøvelsen ved Trine Lise. Hun er barneskolelærer, og i RLE-timene så var svaret til elevene alltid "Jesus". Hvem er verdens frelser? Jesus. Hvem lagde Jorden? Jesus. Hvem var det som har gått inn med sølete sko i klasserommet? Jesus. Selv om elevene dro dette litt langt, er det kanskje noe i det. Hvis det er noe du lurer på eller ønsker å få snakket med noen om, kan det hende at det nettopp er Jesus som er svaret.

Månedens pinligste hendelse: Har en vag følelse av at den godtroende meg atter en gang har klart å la meg lure av noe som visstnok ganske tydelig skulle være en ironi eller spøk, men som jeg selvfølgelig ikke catcher.....jeg kommer jo aldri utenom det, hehe.

Månedens latterkick: Analins artige fortelling om bomtur med metroen i Frankrike! Eller Andrés herlige tripping utenfor baderomsdøren! Haha, åhh, jammen meg var det godt å le slik jeg gjorde da.

Jeg har dilla på: Øvelsene med Kor Major! En av ukenes store høydepunkter.

Månedens mest spilte låter: Sangene med Kor Major. Jeg har hørt mye på opptakene vi tar fra øvelsene, og de hjelper meg til å slappe av i sinn og sjel. Jeg kan til og med finne meg selv trekke på smilebåndet når jeg går rundt for meg selv.

Månedens bilde:

André og meg i bursdagen til min kjære kusine.


-          Bella.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Sound The Bugle

Tid for Oslo-rebus!

Filmstjerne for én dag!

MUNTLIG EKSAMEN!