Lørdagskos!

I dag våknet jeg i godt humør! Jeg sov i over ti timer i natt, og det merket jeg at jeg virkelig trengte! Jeg spiste frokost sammen med ei annen i korridoren, og det var kjempehyggelig! Det går så lenge mellom hver gang jeg ser de andre i korridoren, så det er utrolig koselig når vi først møter på hverandre! Apropos korridorvenner; det flytter faktisk inn en eller annen i naborommet! Jeg har ingen anelse om hvem denne personen er, så det blir spennende!

Etter en god frokost var det tid for å vaske rommet mitt. Herlighet, hvor deilig det var!! For første gang på lenge så jeg ikke på romvaskingen som et ork eller at jeg hadde en "ufornuftig tisbruk som jeg burde ha brukt til skolearbeid"-holdning - jeg gledet meg virkelig over å vaske rommet! Det sier nok likevel ikke så mye om meg dessverre, men heller hvor forferdelig rommet mitt har vært i det siste. Men nå er det ryddig, rent og pent her inne! Endelig!

Se, så fint! Nå kan jeg få ro nok i sjelen til å drive 
med skolearbeid her inne! Åh, som det gleder meg!

Nå skal jeg skrive mer på eksamenen min, levere inn ukens innlevering og gjøre et par ærender ute i byen før jeg får besøk av André senere, og sammen skal vi øve på julesangene til morgendagens lysmesse. Du må komme! Det kommer til å bli topp julestemning!

Ønsker dere alle en god lørdag!
- Bella.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Sound The Bugle

Tid for Oslo-rebus!

Filmstjerne for én dag!

Mammas 60-årdag!