Første fotballtrening på seks mnd!!

I går var jeg på min første fotballtrening siden februar!! Det var kjempegøy, og selv om jeg syns jeg fikk til noen ting, merket jeg at teknikken min var ganske rusten etter ikke å ha spilt på 5-6 måneder.
Jeg ble egentlig ganske spontant med på denne treningen. Jeg fortalte lederen for laget at jeg ikke var sikker på om jeg ikke kunne delta på Norway Cup likevel fordi jeg er så redd for beina mine. Men siden jeg ikke hadde trent fotball på lang tid, kunne jeg jo ikke vite hvor mye beina tålte. Derfor - omtrent halvannen time før treningen startet - valgte jeg å være med for å teste ut beina mine.

Treningen startet med en oppvarming til Skadefri. Deretter var det teknikktrening. Dette gikk for så vidt veldig greit, i og med at akkurat denne typen teknikktrening ble nesten automatisert da jeg hadde Dag som trener. Da vi hadde drevet en stund med dette, hadde vi 1:1-situasjon mot mål. Det var her jeg la merke til hvor dårlig jeg var. Jeg klarte aldri å score, selv når jeg kom alene mot keeper; enten føk den ut til en av sidene, ellers skjøt jeg rett på keeperen. Ufattelig irriterende, altså! Dette skjedde hver bidige avslutning!

Etter flere mislykkede forsøk på scoring av mål, var det tid for løpetrening. Det var en stekende sol som gjorde det enda verre, men vi overlevde alle sammen. Det var godt å få løpt litt også, selv om jeg hadde tatt en god sykkeltur dagen i forveien.

Så var det tid for spilling - det som jeg var mest spent på. Kampene varte i rundt 5 minutter, og allerede etter første kamp kjente jeg litt smerter i venstre kne. Jeg valgte å ta det litt roligere i den neste kampen, men etter å ha kommet i en takling med en motspiller - ikke noe stress, altså, det var bare det at ballføreren tok en litt for brå vending for meg - og det var mer enn nok for det kneet tålte. Sakte, men sikkert, falt jeg ned på bakken og halvveis krabbet ut av banen. Jeg kjente at tårene ville presse seg frem; selv om jeg hadde blitt kjempevarm etter oppvarmingen og løpingen, kunne jeg enda ikke spille uten å få vondt - og det etter bare noen få minutter!

Mens de andre spilte videre, fikk jeg tenkt litt. Det blir nok ikke noe Norway Cup-spilling på meg i år. Sjansen for at jeg kan bli ordentlig skadet igjen er altfor høy, og jeg tør ikke tenke på hvordan folkehøgskoleåret vil bli dersom jeg kommer haltende inn på krykker på denne skolen også, haha... Tragisk, altså!

Jeg skal jobbe på Norway Cup, da, i år som de tidligere årene, så jeg regner med at jeg rekker å få med meg iallfall en kamp! De har kampene sine på dagen på Ekebergsletta, så det passer jo ideelt med når jeg er der!

Tror du jeg gjør det rette valget?

Vi skrives.
~ Bella.

"Don't forget the past, just learn from it."

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Sound The Bugle

Tid for Oslo-rebus!

Filmstjerne for én dag!

MUNTLIG EKSAMEN!