Semesterstart!

I denne uken har semesteret begynt igjen! Hurra, så spennende! Jeg var med på semesteråpningsgudstjenesten i Fagerborg Kirke, og det gjorde meg så varm i hjertet når jeg tenker over hvor mange flotte mennesker som er i MF-miljøet som er i mitt bekjentskap! Jeg syklet dit alene (husker jeg var spent på hvor ensom jeg ville føle meg under gudstjenesten), men før gudstjenesten hadde begynt hadde allerede krakken min fylt seg med så mange gode folk som ville sitte med meg! Og andre som hilser meg med et oppriktig smil og glede! Jeg har virkelig ikke ord for hvor godt dette miljøet gjør for meg. Dette er virkelig min vei.

Program for gudstjenesten.

Ellers har det vært litt trått å komme i gang med studiearbeid igjen. Få oversikt over høstens emner og skoledager, lese pensum, se på nettleksjoner... Det kommer nok til å gå seg til - dette er første uken tilbake på skolen, så jeg må bare få kommet meg inn i rutinene igjen!

Studiearbeid.

Siden Oddo har stukket til Sørlandet på hyttetur denne helgen og venninnen som jeg hadde planlagt å møte i dag ikke kunne møtes allikevel, tenkte jeg at jeg kunne jo bare bruke lørdagen på studiearbeid uansett. Etter å ha sett ferdig nettleksjonen fant jeg ut at jeg måtte låne en bok på biblioteket. Jeg hadde også planlagt å løpe en tur i dag, så da tenkte jeg at jeg kunne jo løpe til skolen istedenfor å sykle!  Avgjørelsen ble ikke vanskelig å ta - jeg skiftet til løpeklær og stakk ut med det samme!

Jeg holdt et ganske så behagelig tempo gjennom hele Ring 2 bort til MF Vitenskapelige Høgskole (jeg visste det var en tur hjem som også skulle gjennomføres), samt at jeg også måtte beregne et par minutters pause i lyskryss. På strekningen på 5,0 km (i følge Google Maps) ble tiden på 27.15. Jeg var fornøyd! Jeg stakk raskt inn på biblioteket, lånte boken og begynte hjemturen før kulden rakk å trekke seg gjennom klærne mine.

Vel fremme på MF Vitenskapelige Høgskole!

Jeg valgte å løpe gjennom sentrum hjem igjen, både for variasjonens skyld, men også for å slippe Carl Berner-bakken (det er likevel bare oppover fra Grønland og hjem, men siden jeg ikke løper den strekningen så ofte har jeg ikke rukket å bli lei av den ennå). Det gikk tregt, både fordi jeg var sliten i utgangspunktet, men også fordi store folkemengder gjorde at jeg måtte gå store deler av turen. Jeg begynte først å løpe på nedsiden av slottet, så det ble en redusert strekning på ca. 4 km hjem, men jeg er fornøyd med dagens prestasjon!

Så var jeg endelig kommet hjem, nydusjet og klar for å bruke kvelden på litt pensumlesing, men håper også jeg klarer å unne meg en liten lørdagsfilm. Ønsker dere en god lørdagskveld!

Øyeblikksbilde.

- Bella

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Sound The Bugle

Tid for Oslo-rebus!

Filmstjerne for én dag!

MUNTLIG EKSAMEN!