Oppsummering juli 2021

Månedens høydepunkt: All tiden jeg brukte i Vålerenga Kirke denne måneden! Og det å møte så mange flotte folk gjennom hele måneden.

Månedens nedtur: Det er ikke alle kamper som er verdt å kjempe. 

Månedens ord: På Korsveifestivalen var det Lukas 19;1-10 som var festivalens tema, altså bibelfortellingen om Sakkeus. Sakkeus, en overtoller og som har tatt penger fra sitt folk, gir Jesus oppmerksomhet og vil bruke tid sammen med. Sakkeus svarer at han skal gi halvparten av sine penger til de fattige, og de som han har presset penger fra skal få firedobbelt tilbake. Her kan vi se at i Guds rike er det rom for alle mennesker, og vi kan se hvordan Gud kan virke i et menneske for de som ønsker å ta imot Ham.

Månedens gullkorn: "Her synger man med den stemmen man har. For den stemmen du har er den vakreste stemmen for barnet ditt."
- Ingunn, sokneprest for Vålerenga Kirke i forbindelse med Babysang.

Månedens latterkick: Dagen etter sommerfesten spilte vi mimespillet "Taushet er gull", og her fremkom det mange spontane kommentarer som satte i gang mange gode latterkick!

Månedens modigste øyeblikk: Å trosse følelsen som var både kjip og vond, og heller holde hodet hevet og stå i det ubehagelige.

Månedens stolteste øyeblikk: Da jeg gikk med T-skjorte med MF-logo (MF Vitenskapelige Høgskole) på Korsveifestival samtidig med andre lærere og andre tilknyttet skolen! Det å kunne ha noe til felles med disse flotte folkene jeg ser opp til er virkelig fint! Dette er en tilhørighet jeg er stolt av og som jeg er glad for å ha.

Månedens komplimenter:
"Jeg synes du er en så flink sykepleier, har jeg sagt det til deg før? Ja, det mener jeg, alle sammen sier det."

"Trener du sjelden styrke? Du har jo så tydelige muskler i overarmene dine."

Månedens mest spilte låt: "Du tar meg imot" av Mari T. Finze og Karoline Arnesen.

Månedens bilde:
Med tips fra min kjære venninne Marianne fant jeg denne nydelige perlen ikke langt hjemmefra! Jeg stakk ofte innom her etter jobb eller som en del av løpeturene for å finne hvilepuls og sjelero.

- Bella

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Sound The Bugle

Tid for Oslo-rebus!

Filmstjerne for én dag!

MUNTLIG EKSAMEN!