Leiligheten er endelig solgt!

Jeg beklager lite aktivitet på denne fronten i det siste, men det har vært så forferdelig travelt. I forrige uke toppet det seg, og jeg måtte bruke nattens timer til å utføre gjøremål da dagens timer ikke strakk til. Jeg var flere ganger så sliten at jeg var på randen til å gråte. Men alt slitet var verdt det; FOR NÅ HAR VI ENDELIG FÅTT SOLGT LEILIGHETEN!!

Med en kjempeinnsats og fantastisk hjelp fra mamma og pappa fikk vi 
gjort en siste oppgradering på leiligheten, og den ble virkelig så nydelig! 

Gikk litt amok på IKEA den ene kvelden, men se, så flott det har blitt!

Er det ikke flott?! Jeg tror virkelig det er denne 
oppgraderingen som la grunnlaget for at vi fikk inn bud! Tusen takk for all hjelp, kjære mamma og pappa, dette hadde vi ikke klart uten dere!!

I går hadde jeg en drømmedag! Den beste dagen på lenge! Dagen begynte med en fantastisk arbeidsdag med hele tre sykepleiere på vakt, før jeg fikk vite at leiligheten var solgt. Damen som insisterte på å få en privat visning som jeg forberedte i forrige uke viste seg å være interessert nok til å legge inn et bud som Oddo og megleren aksepterte. Jeg tror ikke det helt har gått opp for meg enda hvor deilig dette er, og hvor stor bør som nå kan legges av skuldrene mine!

Etter jobb dro jeg på en etterlengtet treningsøkt. Trening har dessverre vært den delen av livet mitt som nå alltid har trukket det korteste strået de siste par månedene. Jeg kjenner det på hele meg at trening har uteblitt. Jeg tok en rolig økt i dag, og syklet i en halvtime flr jeg utførte diverse styrkeøvelser for resten av kroppen i en annen liten halvtime. Det var en overraskende tung økt, men det var godt å komme i gang igjen. Jeg håper jeg klarer å prioritere trening mer fremover.

Deretter var det korøvelse, og jeg holdt kveldens andakt! Jeg fikk mange hyggelige tilbakemeldinger fra flere i koret etter min opplesning av "Livet etter fødselen". Det er jo ikke jeg som kan ta kreditt for fortellingen, for den er jo ikke min, men det at jeg fikk skryt for min fortellerevne, det varmet mitt hjerte! Etter korøvelsen slo jeg som vanlig følge med Sindre og Lilly, og dette er virkelig så bra for meg på så mange måter! Deretter ventet Oddo på meg hjemme med god kveldsmat, TV-spill og Friends. For en perfekt dag!

Denne uken blir også ganske så fullpakket, men heldigvis er den derimot fylt av ting som gir meg energi! Jeg har øvingshelg til helgen med koret mitt, og som den gledelige overraskelse spurte Magnus om jeg ville ha ansvar med å lære inn førstealtene stemmen på en av salmene vi har hatt tidligere. En slik mulighet og utfordring kunne jeg ikke la gå fra meg, og takket ja! Ellers har jeg - hold pusten! - blitt korist i et rockeband sammen med Linnie!! Det er helt sykt kult! Jeg var med på min første bandøving med dem på søndag, og skal ha to-tre bandøvinger til før vår første opptreden på EMERGENZA FESTIVAL neste torsdag! Fytti søren, det er så skikkelig kult! I den forbindelse har jeg prøvd meg på nye sminkestiler, haha! Jeg har tatt i bruk både mascara og kajal, noe som sjeldent befinner seg i ansiktet mitt. Jeg


Linnie og jeg klare for vår første bandøving!


Det er så uvant å se meg selv med så mye sminke! Men jeg blir vel vant til det etter hvert.

Nå er det på tide å dra på kveldsvakt! Jeg skal være med på brannmur for nyansatte, så det blir en ekstra langt kveld for meg i dag.

Fred ut!
- Bella.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Sound The Bugle

Tid for Oslo-rebus!

Filmstjerne for én dag!

MUNTLIG EKSAMEN!