Sommerferie!

Nå har jeg ferie, og jeg kan fokusere på å bli bedre i kneet! For nei, det går ikke helt bra enda. Men nei, det har ikke blitt verre heller. Jeg har bestemt meg for å utføre en form for styrketrening hver dag i ferien for å styrke kneet opp. Ettersom jeg er på farten omtrent hele ferien, må treningen være tilrettelagt slik at jeg kan utføre den hvor som helst og når som helst. Og det er utrolig hvor mye man kan få til med litt kreativitet! Feriens hittil fem treningsøkter har gått fint, og det går lengre perioder mellom hver gang jeg kjenner de intense støt-smertene i kneet!

Klare for treningsøkt! Vi gikk en runde rundt barneskolen som 
oppvarming, før vi utførte styrketrening tilbake i stuen.

Deilig vær var det nesten alle dagene også, ved 07:30-08:00-tiden!

Det har selvfølgelig vært kjipt å humpe rundt på krykker og ikke kunne løpe og være i aktivitet rundt omkring når venner spør om jeg vil være med og spille volleyball, men noen ganger må man bare finne seg i å bite i livets sure eple. Derimot har jeg fått hentet opp igjen en annen hobby som har ligget litt på hyllen for en lang periode: Tegning! Jeg investerte i en skissebok med tykke ark i A4-format, to tegneblyanter (en med tykk og en med tynn bly) og et viskelær, og plutselig var verden lagt for mine føtter! Jeg satte meg ned og fant modeller å tegne. Jeg har fått tegnet mindre enn det jeg håpet jeg skulle ha rukket hittil, men prioriteringene har vært et annet sted. C'est la vie! Men jeg har fortsatt hele sommeren og livet foran meg! Her kan dere se skissene jeg har laget hittil.

Asuna fra den japanske anime-filmen: "The journey to Agartha".

Sommeridyll! Her har jeg tegnet utsikten fra terrassen hos foreldrene mine.

Min kjære søte kosedyr.

Rosebusken fra hagen til Steinar og Linnie.

I løpet av de siste dagene har jeg vært hos min kjære tvillingsøster Linnie og hjulpet henne med masteroppgaven hennes; både som en mental støtte, motivator, diskusjonspartner og assistent. Hun studerer jo fransk, så hele masteren hennes er på fransk (!!), og der strekker ikke jeg heelt til. Joda, jeg fikk toppkarakterer alle de fem årene jeg studerte språket, men det er også noen år siden nå. Likevel vil jeg si at jeg fortsatt husker en del grammatikk, og med gode franske oversettingssider, gikk det faktisk ikke så verst! Spesielt moro var det da jeg fikk en akademisk fransk tekst som jeg skulle bryne meg på! Oversettingen min gikk sneglesakte, herlighet, men jeg klarte å forstå noe av teksten som ble til hjelp for masteroppgaven!

Linnie klar for å jobbe med masteroppgaven hennes!

Bildeteksten taler for seg. Det var utfordrende og tungt, men utrolig gøy!

Når dagen bikket mot kveld, samlet alltid familien for en hyggelig og sosial spillekveld som en avrunding for dagen. Det var en skikkelig koselig tradisjon! På dette oppholdet har det for det meste gått i kortspillet Tress & Flush, og det har vært hyggelig og artig! Aleksander og Steinar vekslet mellom å være spillets bordsoper - slik som de banket i vei, hehe. Den 19. juli hadde pappa bursdag, så da ble det virkelig latter og kos ute på terrassen sammen med flotte folk! For meg er dette virkelig sommeridyll på sitt vakreste! Mitt tryggeste element. Det er da jeg føler meg hjemme.

Hurra for pappa!

Nå har jeg kommet vel hjem til Oslo igjen, og Oddo og jeg er endelig gjenforent etter hans ferietur til Budapest og Wien. Det har vært skikkelig godt å være med ham igjen! Medbrakte gaver fikk jeg også, og det var skikkelig stas! I dag har jeg trent på treningssenter, og det gikk veldig fint. For første gang lot jeg krykkene være igjen hjemme når jeg forlater leiligheten, og det var så rart. Jeg følte meg liksom så naken....så sårbar. Til min store glede fikk jeg ikke noe vondt i kneet!! På den annen side måtte jeg likevel halte siden jeg tråkket på en veps i går, som ga meg det flotte stikket under foten. Det sved noe grusomt i går, og den avgir en helt voldsom intens kløe! Heldigvis er dette på høyrefoten, samme bein som det vonde kneet, så jeg slipper iallfall å halte på begge beina, hehe!

Vi skrives plutselig igjen, kjære tålmodige lesere som holder ut med en litt dårlig blogger! Ønsker dere alle en nydelig kveld!

- Bella.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Sound The Bugle

Tid for Oslo-rebus!

Filmstjerne for én dag!

MUNTLIG EKSAMEN!