Sommerens siste del.

Wow, tenk at sommeren allerede er over. Den har gått så fort, det er nesten ikke til å tro! Sommeren har for det meste gått til å jobbe på sykehuset og få installert meg her i min nye leilighet sammen med samboeren min Oddo. Selv om dagene har egentlig gått veldig fort med noe på agendaen omtrent hver dag, er det akkurat som om jeg ikke skjønner hvor sommeren har blitt av og hva jeg har fylt den med. Jeg har tatt noen bilder i løpet av sommeren, så jeg tenkte å legge disse ved her og heller la de tale for seg selv. Håndfast dokumentasjon og bevis på at sommeren absolutt ikke har vært på latsiden, hehe!
Sykehusets travle dager føk forbi. Begynnelsen av sommeren var det veldig mye å gjøre, samtidig som at å jobbe som selvstendig sykepleier var kaotisk og ting tok litt tid. Heldigvis var kollegene mine utrolig hyggelige, behjelpelige og omtenksomme, det var jo ikke noe problem! Man må virkelig lete lenge etter et så godt arbeidsmiljø som man finner på denne avdelingen! Jeg føler meg utrolig heldig, privilegert og stolt over å kunne si at jeg har jobbet på den hjerte- og lungemedisinske posten på Diakonhjemmet sykehus! Jeg hadde min siste arbeidsdag for sommeren på fredag som var, og det var vemodig. Jeg kommer til å savne avdelingen, men jeg håper jeg får tatt meg noen ekstravakter i senere tid. Hyggelige tilbakemeldinger fikk jeg også av kolleger som syns jeg har vært flink i sommer. Det har betydd mye for meg! Det var til og med en sykepleier som sa at han kunne være referansen min dersom jeg hadde behov for det! Selv syns jeg det har vært lærerikt og spennende i sommer. Denne sommeren har gitt meg mange gode erfaringer jeg kan putte i ryggsekken og ta med meg videre i yrkeskarrieren min!

Første uken i august fikk jeg turnusfri (altså ikke ferie, men turnusen ga meg plutselig seks dager fri i strekk!), og da tok Oddo og jeg turen hjem til hans familie i Sandnes! Det var hyggelig å se dem igjen, og å kunne få litt ordentlig avkobling fra sykehuset i noen dager.

Jeg følte jeg fikk skeiet ordentlig ut på shoppefronten og kjøpte hele to shortser ganske så spontant! Dette er den ene av de to, og jeg likte den meget godt!

I motsetning til på sykehuset hvor jeg føler meg anonym og kjedelig på ytterfronten, er det litt godt å kunne pynte seg opp med fargerike klær og føle seg litt fin når man har fri.

Oddo og jeg tok oss selvfølgelig turen ned til sentrum i Sandnes, og stakk innom de obligatoriske cafeene. Mocca på Charles & De og belgisk vaffel med sjokolade og is på sjokoladecafeen har blitt et must. Til og med Oddo er enig i at den belgiske vaffelen var god!

Jeg fikk også kjøpt meg en regnjakke! Jeg er kjempefornøyd med den sterke fargen og kvaliteten i den. Når man er sammen med noen fra Vestlandet, må jo regnjakke være et must, hehe!

Vi fikk også tatt oss en tur til Stavanger! En fin by med mange koselige byggverk.

Til jul fikk jeg denne flotte gaven av Oddo!! En bok med brev som jeg kan skrive til meg selv og åpne en gang i fremtiden. Hvert brev i boken har hvert sitt tema, f. eks mine røtter, min elskede, eller en uforglemmelig reise. Denne gangen valgte jeg å skrive brevet "dette vil jeg aldri glemme", og valgte å linke det til mitt livs første ordentlige jobb som sykepleier. Her kan du lese første del av brevet. Resten av brevet må jeg vente med å lese til neste år.

Det som er så genialt, er at det er jeg som velger når jeg skal åpne brevet og lese det igjen. Jeg valgte å sette åpningsdato til neste sommer for å se hvor jeg ligger hen i livet da. Et brev jeg har skrevet tidligere, den om mine røtter, har jeg valgt å ha åpningsdatoen i 2020. Spennende, jeg kan faktisk ikke huske hva jeg skrev i det brevet!

En gang i ny og ne har jeg også tatt meg tid til å møte de venninnene som heller ikke har dratt ut av Oslo for sommeren. Sara, som bor ikke så langt fra meg, presenterte Østmarka for meg. Utrolig vakkert og stort - og best av alt, ikke langt fra hvor jeg bor i det hele tatt! Dette er en plass som jeg ønsker å bli bedre kjent med!

Fin utsikt i Østmarka!

Sara har også en nydelig hund, Amy, og jeg fikk æren av å holde hundebåndet i løpet av turen! Det var skikkelig stas og gøy! Sara er ei utrolig flott venninne som jeg er glad jeg har blitt kjent med! Jeg gleder meg til flere flotte turer i Østmarken og omegn i fremtiden!

Hver helg jeg hadde fri og mulighet, dro jeg hjem, ellers tok familien seg turen inn til Oslo. Her kom mamma og Linnie en tur til Oslo for å møte tante, mormor og meg. Det var en utrolig koselig dag med nydelig sol og fine mennesker!

Bildet taler for seg selv. Jeg bakte Linnies cookies på min siste arbeidsdag, og både lederne, sykepleiere og leger skrøt av kjeksene jeg hadde bakt. Det var veldig hyggelig! Det ble en fin siste dag after all.

Oddos lille oppmerksomhet til meg etter sommerjobben min: sjokolade og roser! Jeg er virkelig heldig som har en så varm og god kjæreste som han!

*****-_-_-_-_-_-*****-_-_-_-_-_-******

Så var vi tilbake til nåtid. Egentlig ligger fokuset mitt for fremtiden; hvor befinner jeg meg hen på jobbfronten i høst? Det er et spørsmål jeg syns er vanskelig og skummelt å tenke på. Hva er det jeg vil? Hvor tror jeg at jeg vil komme til å trives? Jeg har noen få dagers betenkningstid, så jeg får bruke tiden godt til å tenke over hva jeg vil gjøre.

Takk for at du er tålmodig med meg, og at du tok deg tid til å lese igjennom! Jeg ønsker dere en god høst som venter! Kanskje er det ny jobb, nytt år på skole, eller kanskje tid til å tenke igjennom hva du egentlig vil med livet videre. Lykke til med hva det måtte være! 

Siste på-tampen-hilsen fra Bella!

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Sound The Bugle

Tid for Oslo-rebus!

Kom til Jesus!

MUNTLIG EKSAMEN!