19 år!

Jeg beklager for at det er lenge siden jeg har skrevet. Jeg går gjennom en tøff periode for tiden - mer enn det jeg selv egentlig er i stand til å makte - og jeg må prøve å holde det oppe for min egen del, og fordi det er nå eksamenene begynner. Det er virkelig hardt å være sterk når jeg føler meg så svak.

Nok om det. I går hadde jeg bursdag, så i dag er jeg 19 år! Jeg hadde det bra i går, bedre enn jeg har hatt det på flere dager, i alle fall. Jeg fikk vite at jeg kom opp norsk sidemål og treningslære i eksamen skriftlig (i tillegg til norsk bokmål), og jeg er vel fornøyd. Jeg var også på øvelse med Heggen Gospel samme dag, og det var så herlig å møte igjen mine gode venner! Å vite at det er så mange som bryr seg om meg. Jeg ble til og med sunget bursdagssangen for på øvelsen - og siden Analin var på jobb, stod jeg alene foran hele koret og mottok bursdagssangen helt for meg selv! Det er jo kanskje helt vanlig for andre, men dette var min første gang i hele mitt liv jeg opplevde en slik oppmerksomhet uten at Analin var sammen med meg. Virkelig en spesiell opplevelse!

I dag feiret jeg bursdag sammen med Sunniva, Nikolas og familien min. Vi stakk til Hønefoss og bowlet! Dette var gøy, og jeg overrasket både meg selv og de andre at jeg vant - til og med ganske overlegent - begge rundene, hehe!

Ta vare på deg selv! Jeg jobber i alle fall med det.
~ Bella.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Sound The Bugle

Tid for Oslo-rebus!

MUNTLIG EKSAMEN!

Filmstjerne for én dag!