Bildedryss og oppdatering fra sommeren 2019!

Hei!
Beklager for lite oppdateringer i sommer. Jeg har tilbrakt særdeles lite tid med dataen min de siste ukene (sett bort ifra for å koble den til TV'en for filmer eller serier). I dag har jeg min første feriedag i mine siste to sommerferieuker, og dette trenger jeg virkelig så sårt. Kneet har igjen blitt vondt, og jeg gråter innvendig, for jeg vet ikke hva dette innebærer. Smertene minner meg om sommermarerittet jeg opplevde i 2017, og jeg vil ikke tilbake dit. Jeg vet ikke om jeg er sterk nok til å takle det enda en gang.

La nå ikke innlegget bli preget av min klaging! Akkurat nå ligger jeg i sofaen med pute under kneet, så jeg har ikke vondt akkurat nå, og jeg klarer å slappe av i beinet. Jeg har satt på musikk fra Iselins album "Gospærn", og det bringer meg flere gode og hjertevarme minner fra mine mange turneer med Heggen Gospel. Nå er det tid for å samle minnene fra de siste ukene og gi oppdatering fra Bellas sommer!

STJERNE FOR ÉN DAG!

Slippfest med Frans Krans på Uhørt!

Linnie og meg!

Frans Krans er altså et band jeg ble en del av i 2019. Vi har opptrådt på John Dee- og Stopp Pressen-scenene, og hatt mange bandøvinger i lokalet vårt ved Youngstorget. Det er skikkelig trøkk i bandet, og det har vært så gøy å se fremgangen siden begynnelsen av året til den dag i dag! Jeg har blitt tryggere på sangene, jeg har blitt tryggere på scenen, og jeg har blitt tryggere i meg selv. Denne opptredenen på Uhørt var helt magisk! Alt klaffet, og jeg var så stolt av oss! Publikum virket også fornøyde med oss, og Linnie og jeg fikk overveldende mange flotte tilbakemeldinger på koringen vår! Jammen var det stas og stort å føle meg som en stjerne for én dag!

LIVLIGE LIVERPOOL OG HISTORISKE YORK

Jeg tok ut én sommerferieuke i slutten av juni, og da dro jeg først til Liverpool for å feire min svigerfars 60-årsdag! Vi dro med hele nærfamilien til Oddo til Liverpool, selveste hjembyen til The Beatles. For ja, min svigerfar er kjempefan - og jammen meg fikk han meg også til å få øynene mer opp for The Beatles selv! 

Vi bodde jo selvfølgelig på Beatles-hotellet "Hard Day's Night"-Hotel! 
Vi var heldige og fikk avbildet Ringo Starr på vårt hotellrom!

Vi fikk en guidet Beatles-tur gjennom mange kjente steder fra The Beatles, både steder i sanger og bandmedlemmenes barndomshjem. Skikkelig stas!!

Barnehjemmet Strawberry Field! "Help us open the gates forever", hehe.

Vi stakk også innom "The Cavern Club", der hvor 
The Beatles hadde mange konserter før de ble ordentlige store.

Hele familien samlet for lunsj. Flott gjeng på tur!
Dekket til minsteguttens ansikt. 

Liverpool var også en arena for shopping, og gjett om jeg slo meg løs! Jeg ville gjerne ha Oddos mening før jeg kjøpte det, så jeg tok bilde av klærne i prøverommene. Men dette treningssettet kjøpte jeg!

Og jeg har alltid lengtet etter en snekkerbukse!! Nå fikk jeg 
endelig muligheten til å la drømmen min gå i oppfyllelse!

Deretter gikk turen videre til vakre York. Visste dere at York ble okkupert av vikingene for noen år tilbake? Vikingene satte navnet Jorvik på byen. Etter hvert som tiden gikk, ble navnet anglofisert, altså endret, til York. Deretter prøvde York-innbyggerne å finne lykken i Amerika, og mange fra York flyttet til et samme område i Amerika som de kalte New York. Interessant, ikke sant!?

Vi satte oss på en guidetur til fots over York, og det var turens beste sightseeing! Med en kunnskapsrik, hyggelig og morsom guide som tok oss med tilbake i fortidens minner som lå festet til byen, var det en opplevelse jeg vil se tilbake på med et smil. Etter sightseeingen tok han meg i hånden og sa ordrett: "It was lovely meeting you, Anabel." Jeg smeltet helt! Kremt, uansett, guideturen avsluttet her med denne gaten; "Whip-Ma-Whop-Ma-Gate". Den er like lang som du ser på bildet, og gatens navn betyr egentlig "hva er dette for en gate?". Legg merke til at navnet slutter på "Gate". Det er fortidens vikingers påvirkning!

Vakker utsikt over vannet i York.

I York finner vi også denne gaten, The Shambles. Det er denne gaten som ga inspirasjonen til "The Diagon Alley". Etter å ha vandret i denne gaten, kunne jeg også forstå hvorfor. Med dens trange allé med butikker tett inntil gaten, var dette i stor likhet med den magiske gaten i Harry Potter-universet!

Det måtte jo også være tid for English Breakfast! Både Oddo og jeg omskapte denne engelske frokosten som vi hadde for to år siden i Canterbury. Mektig og god, og metthetsfølelsen varer for mange timer (les: nesten hele dagen, for min del)!

Selvfølgelig måtte vi også få med oss Afternoon Tea, og vi stakk til Betty's Tea og fikk oss en staselig overraskelse! Med vakre omgivelser, levende pianomusikk i bakgrunnen og et tre-etasjes tårn med mat av mange slag ble det virkelig en nydelig opplevelse!

Vi unnet oss også å sette på animasjonsfilm om kvelden. Selve filmopplevelsen gir meg gode minner. Mer er det ikke verdt å skrive.

Klar for den siste kvelden i York og i England! Jeg har satt opp håret i ny frisyre etter Oddos forslag (mektig imponert, jeg var fornøyd!), og nykjøpt kjole og sko! Jeg følte meg fin. Det var jammen en fin følelse.

MESTRINGSFØLELSE PÅ LØPEBANEN!

Jeg opplevde store fremskritt på løpefronten - beina var gode i begynnelsen av sommeren! Jeg løp turer på flere kilometer, og jeg følte det nesten var for godt til å være sant! Endelig hadde jeg nådd målet mitt. Jeg følte ingen begrensninger for løping - bortsett fra da kondisjonen sakket meg, hehe. Min største drøm gikk i oppfyllelse da jeg klarte å løpe hjem etter en dagvakt på jobben! Etter å ha trasket rundt på sykehjemmet i 8 timer, mestret jeg likevel å løpe helt hjem! Åh, stolt - og sliten! - jeg var!

ELLEVILL JUBEL PÅ JOHN FOGERTY-KONSERT!!

John Fogerty drar for tiden rundt om i verden på sin 50-årsjubileumsturné (altså 50 år siden han, og resten av gjengen i Creedence Clearwater Revival, stod på scenen på festivalen Woodstock), og hadde konsert i Oslo i begynnelsen av juli. Vi bestemte oss ganske så spontant under én uke før konserten lå for Oslos føtter, at vi skulle ta oss turen dit. Jeg spurte Linnie, Stig og mamma, og det ble raskt et klarsignal fra dem! Jeg ordnet oss stjerneplasser (jeg var kjempeheldig!), og derfra var det bare å glede oss til å se barndomsstjernen vår ta scenen med storm!

Klare for konsert! Herligheeeet, som vi gledet oss!!

Selveste John Fogerty! Selv om han er nå blitt 74 år gammel leverte han en helt amazing konsert!! Det var helt vilt! Jeg som ser på meg selv som en relativt beskjeden og stille person, fikk nå sprengt alle mine grenser der jeg gaulet, skrek og sang med John Fogerty på alle sangene som jeg kunne! Jeg var i helt vill begeistring da han sang blant annet "Fortunate Son", "Looking Out My Back Door", "Who'll Stop The Rain" og til og med tittelsporet "Blue Moon"! Han avsluttet med Proud Mary, og da ble jeg så rørt at jeg fikk tårer i øynene. Det var helt magisk! John Fogerty ga meg en opplevelse for livet, og jeg er så glad jeg fikk med meg dette!

Teksten til Proud Mary. Konserten var ferdig nå, men likevel sang mamma, Linnie og jeg av full hals til de kjente sangene til John Fogerty på høyttalerne mens vi danset oss ut av lokalet.

OPERATAKET BADET I SOMMERVARME!

Jeg var så heldig og fikk min gode mamma som overnattingsgjest hos meg til dagen etter. Dagen derpå var åpen, så jeg spurte mamma hva hun hadde lyst til å gjøre. Hun fortalte at hun aldri hadde vært på Operataket før, og da var saken veldig grei; vi ble turister i vår egen by og utforsket Operataket! For en gledelig dag og minnerike øyeblikk jeg skal ta vare på i hjertet mitt.

Linnie, mamma og meg foran Operataket!

Stig, Linnie og meg.

TVILLINGENES ÅRLIGE SOMMERFEST!

Så var det tid for sommerfest! Den ble satt litt sent i år med kort tidsfrist, så det var ikke mange som kunne komme i år. Likevel fikk vi laget en koselig samling for alle oss som kom!

SÅ koselig å se igjen våre kjære venninner!

Gutta holdt fortet og hadde ansvar for maten!

Den årlige tegneleken! Laget mitt kom visst på sisteplass begge rundene (dette er altså vinnerlaget, hehe). Vi stod fast på "Sovjetunionen" og "Muldvarp". Var vanskelig å tegne og dermed enda vanskeligere å gjette, gitt!

Vi prøvde oss også på mobilspillet "Game of Phones", og det var overraskende gøy! Jeg var førstekvinne til fem kort, og her kan du lese kortene jeg vant!

SOLBADING I PARKEN

Ettersom sommerturnusen min badet i flere arbeidsvakter enn normalt, og at jeg jobbet flesteparten av dem alene, ble det tunge og stressende vakter, og jeg brukte tiden utenom jobb til å lade kreftene for neste arbeidsvakt. Kun to ganger hittil i sommer - og nå er vi jo allerede i slutten av juli! - har jeg orket å finne meg en plass i solen og bade meg i solstrålene. Den ene gangen var på Alexander Kiellands Plass. Her satte jeg meg ned med tegneblokken min og nøt et ensomt selskap med musikk i ørene.

Den andre gangen var sammen med Stig, Linnie og Oddo i Frognerparken. 
Det var varmt og deilig - ikke sant, Oddo?

Bildet taler vel for seg selv, hehe.

PROSJEKT: MALING AV STUE OG GJESTEROM!

Herlighet, jeg glemte nesten å skrive om dette! Oddo og jeg har også tatt oss tid til å male stuen i "Duft Rosa" og gjesterommet i "Savannah Sunset" og "Green Tea", og jeg må si at jeg er mektig stolt og fornøyd med stuefargen! Jeg er også fornøyd med gjesterommet, men det er ikke helt ferdig enda. Jeg har faktisk ikke tatt noen resultat-bilder av disse rommene enda, så de kommer i et senere innlegg!

FERIEDAGSMODUSKOS!

Så kom dagen i dag! Det er varmt og deilig ute, men jeg har faktisk oppholdt meg innendørs og nesten bare i sofaen i hele dag. Sånn går det når hvert skritt gir smertefulle stikk i kneet. Jeg håper det vil gå bedre etter hvert, jeg holder iallfall motet oppe! Håper jeg.

Fortsatt god sommer, alle sammen! Nå blir det endelig noen fridager på meg også!
- Bella.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Sound The Bugle

Tid for Oslo-rebus!

Filmstjerne for én dag!

Mammas 60-årdag!