Superkoselig filmkveld med korridorjentene!

Hurraa, for en gledelig dag!!

I går leverte gruppen min omsider den skrekkelig omfattende gruppeeksamenen, og i dag hadde jeg siste dag i praksis - MIN SISTE PRAKSISDAG SOM SYKEPLEIERSTUDENT!!! Det begynner sakte, men sikkert å gå opp for meg at jeg er FERDIGUTDANNET SYKEPLEIER allerede i neste uke (mangler et muntlig arbeidskrav neste onsdag)! Himmel og hav!! Jaja, ok, nok om det....finn bakkekonktakten, Bella...

Kvelden i dag ble brukt til en superhyggelig filmkveld med korridorjentene! Vi ble en koselig gjeng på fire; Ingrid, Katharina, Sarah og meg (Celine kunne dessverre ikke komme). Det er helt utrolig hvor flotte disse "korridorjentene" dette er! Vi har en god kjemi, og jeg merker at selv om vi har ulike personligheter, er vi utrolig flinke til å ta vare på hverandre. Jeg føler meg så trygg på dem, og kan til og med selv skyte inn noen setninger eller egne historier her og der! Det er (litt) stort for meg!

Etter å ha installert oss i sofaen min med brownies, is, sjokolade og potetgull, viste jeg jentene filmrepertoaret mitt, og de virket oppriktig imponerte over utvalget mitt! Til min store overraskelse og enorme glede ønsket de å sette på filmen "Les Miserables", og jeg ble i ekstase!! Kunne det være mulig at jeg endelig hadde noen å se filmen sammen med (intern, hehee)?! Jeg merket at bare vi kom til hovedmenyen til filmen, kunne jeg ikke la være å glise automatisk - et ekte smil som hjertet mitt uttrykte! Jeg var så lykkelig!

Klare for film!

Filmen gikk sin 2 1/2 timers gang, og den var minst like bra som de kanskje fem andre gangene jeg har sett den tidligere. Jeg gråt som vanlig - heldigvis ikke hulking, for det hadde blitt kleint - men stille tårer og lydløs snufsing (eller ikke, haha..) var det jeg klarte å bidra med. Dette må være en av mine favorittfilmer. Den holder seg like bra fra år til år!

Nå får jeg finne sengen. Tanken på at jeg ikke trenger å stå opp tidlig i morgen for å jobbe med eksamen eller dra i praksis er utrolig deilig! Den mentale alarmklokken min vekker meg nok likevel ved 8-tiden, men det er i alle fall 1-2 timer senere uansett! Sov godt, mine kjære lesere - det vet jeg at jeg vil gjøre!

- Bella.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Sound The Bugle

Tid for Oslo-rebus!

MUNTLIG EKSAMEN!

Filmstjerne for én dag!