Oppsummering januar 2024

Månedens høydepunkt: At Oddo og jeg ble forlovet på den dagen det var nøyaktig ti år siden vi hadde vår aller første samtale sammen (27.01.2024)!

Månedens nedtur: Trening. Det er et forferdelig slit å drasse med meg kroppen inn på et treningssenter. Jeg er så lei av å trene skadeforebyggende, og etter fysioterapeutens ordre må jeg trene balanse, den kjedeligste formen av dem alle. Innstillingen min er "hvorfor trene, liksom? Selv om jeg har trent så målrettet og disiplinert i grusomt mange år nå, så blir jeg jo aldri ordentlig bra. Jeg har lagt bak meg fire kneoperasjoner; to korsbåndoperasjoner (2008 og 2014), én meniskoperasjon (2020) og én korsbånd- og meniskoperasjon (2017). Knærne mine er elendige, så jeg regner jo bare med at det blir en operasjon til en gang i fremtiden uavhengig av hvor godt jeg trener". 

Likevel har jeg hittil mestret to treninger i uken der hver økt er på minst 1 time, men jeg merker at jeg trener kun fordi jeg vet at jeg må - ikke fordi jeg i det hele tatt synes det er noe gøy. Og det er kanskje det som er det vemodigste av alt; det at trening ikke lenger er lystbetont for meg etter et relativt så aktivt liv. At skadene ødela min lyst, motivasjon og glede for trening.

Månedens modigste øyeblikk: At jeg har gått i gang med et helt nytt prosjekt på jobb (egentlig gjenopprettet i menigheten, men det er så mange år siden at det er egentlig som å begynne fra starten av igjen)! Jeg har hovedansvaret for prosjektet, men jeg får mye hjelp av min kjære mentor, og jeg hadde ikke klart dette uten henne! Dette er både skummelt og spennende, og jeg håper jeg får det ordentlig til!

Månedens komplimenter:

"Du burde jo holde preken! (...) Selv om du ikke er så fysisk stor av deg eller at du tar mye plass, så eier du rommet når du snakker foran alle. Man ser at du er trygg, og man ser at du har noe viktig du vil formidle."

"(...) Det er alltid bra og best med deg, Anabel!"

"(...) Jeg er så glad i deg, du er viktig og betyr mye!"

"Glad for at du er diakon i Østerås, hører bare godt om deg."

Jeg har dilla på: TV-spillet "Plants vs. Zombies - battle for neighborville! Herlighet, så utrolig gøy å spille dette spillet i multiplayer mode! Jeg har bare spilt det i to omganger sammen med Iselin og Analin i multiplayer mode, men hver gang spilte jeg i over 4 timer! Dette er altså et klassisk skytespill hvor vi som planter (jeg likte aller best å være valnøtt som kunne forvandles til det store treet) måtte kjempe mot zombier. Et helt fantastisk fengende og artig spill!

Månedens mest spilte låt: "Langt, langt borte" av Lillebjørn Nilsen. Både for å hedre hans minne siden han gikk bort i januar, men låten betydde spesielt mye for meg i fjor og var blant de mest spilte låtene jeg spilte av i 2023.

Månedens bilde:

En stor begivenhet denne måneden var at vi har for aller første gang benyttet oss av ovnen vår! Tusen takk til pappa som hjalp oss i gang! Begynnelsen av januar var veldig kald (ned til rundt 25 minusgrader på det laveste), og for en frossenpinne som meg var det viktig å ta i bruk de varmeapparatene vi hadde.

Vi fikk også mamma, pappa, Stig og Analin på besøk en dag, og jeg lagde en søtpotetsuppe til middag. Det var så fint å ha familien samlet i vår leilighet, og å sitte rundt det fine bordet vårt. Oddo og jeg har utover i måneden sittet oftere ved dette bordet og spist måltider, og det har vært ordentlig koselig!

TV-spillet "Plants vs. Zombies - Battle for Neighborville! På den øverste delen av skjermen ser dere valnøtten som jeg liker å være, mens Iselin og Linnie som foretrakk å være maiskolben som dere kan se på nedre del av skjermen. Åå, dette er så ufattelig gøy!!

Bildet taler for seg.

Alt godt til dere i uken som venter!
- Bella

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Sound The Bugle

Tid for Oslo-rebus!

MUNTLIG EKSAMEN!

Filmstjerne for én dag!