Trøtt...

Jeg er helt sykt trøtt akkurat nå. Om en liten time skal jeg ta buss tilbake til Vikersund og være med på øvelsen med Heggen Gospel! Har ikke vært der på to uker (Roa-cup forrige fredag), så det blir bra å komme tilbake igjen, selv om jeg kommer til å være stuptrøtt.

Hvorfor jeg er så trøtt, spør du? Jeg hadde en prøve i treningsledelse i går, og du vet hvor "flink" jeg er til å øve på prøver i dagene før en prøve. Jeg hadde jo egentlig planlagt å lese en del på tirsdag, men så fikk Analin og jeg helt overraskende besøk av noen, så da gikk den kvelden bort. Jeg kan i alle fall si at det er lenge siden jeg har vært så lenge våken for å lese til prøve som det jeg gjorde på onsdag. I går dro jeg til Modum for fotballtrening, så jeg overnattet hjemme. Det medførte til at jeg måtte stå opp over en time tidligere om morgenen enn hvis jeg hadde sovet på hybelen i Hønefoss. Det merkelige er kanskje at jeg ikke kjenner trøtthetsfølelsen når jeg er på skolen - den kommer som regel om ettermiddagen/kvelden. Men det er jo egentlig greit nok da, slik at jeg får med meg mest mulig skolefaglig!

I morgen skal jeg i bursdag til ei venninne, før jeg skal jeg være leder for Lys Våken fra lørdag til søndag i Åmot Kirke sammen med andre ungdomsledere og presten Runar. Jeg gleder meg helt sykt mye! Jeg får bare passe på at jeg får meg nok søvn fra fredag til lørdag i alle fall, hehe.

Skal du noe gøy i helgen?

Ha en god helg!
~ Bella.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Sound The Bugle

Tid for Oslo-rebus!

MUNTLIG EKSAMEN!

Filmstjerne for én dag!